WesternParty

Vi älskar countrymusik

Detta var en egen fest vi ställde till med här i bygden, logdanser finns det ju inte så gott om längre. Bor man då som vi lite ute på landet så finns det ju faktiskt förutsättningar att skapa en egen.

Våra goda grannar Magnus & Camilla kände likadant, så vi tog tjuren vid hornen och planerade upp denna fest. VI2 stod för musiken och Countrymusiken ligger ju oss nära om hjärtat. Men självklart spelade vi också våra andra coverlåtar för lite variation.

Detta ska bli tradition

Vi blev ca: 45 st Cowboys & Cowgirls på festen. Logen som vi hyrde skulle jag kunna säga är en av dom mysigaste i Östergötland. Källösagård i Östra Ryd ! Ägd av Göran Johansson och mer välskött gård får man leta efter.

Vi vill nu se till att detta blir tradition och att festen ska arrangeras 1 gång om året runt Augusti. Ett stort tack till alla som förgyllde våran kväll och på återseende !

Med vänlig hälsning, Mogge & Carina VI2 Coverband

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.